Блажевски со Божја милост посветено на Скопје и Македонија


15.10.2017 | 22:19:43 | Прес Конференции


Блажевски со Божја милост посветено на Скопје и Македонија

Носителот на листа за Скопје, Стојан Блажевски, денес на изборниот молк со Божја милост посветено на неговата благородна мисија за Скопје и Македонија. Блажевски е еден од првите одборници во Собранието на Скопје во 1990 година, тогаш, со силна верба дека градот и државата ги оставаат во сигурни раце на идните генерации. Меѓутоа, 27 години потоа, очигледно не било така...и затоа ветеранот на овие локални избори се враќа во гласачкото ливче со број 6!