Бачев за „News1“: Среќен сум што се изборивме да го одложиме пописот, не прифаќаме фалсификуван и живото-загрозувачки попис


01.04.2021 | 11:19:27 | Пописи


Бачев за „News1“:  Среќен сум што се изборивме да го одложиме пописот, не прифаќаме фалсификуван и живото-загрозувачки попис
Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија кое е дел од Националнот Блок „Не отворам врата“
Охрид, четврток, 1 април 2021 година
 
Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, на 01.04.2021 (четврток) имаше интервју за Новинската агенција News 1 на интересни теми за пописот, пандемијата со коронавирусот, набавката на вакцини, економската состојба во државата.
 
 
Центар за комуникации на Единствена Македонија
Охрид, четврток, 1 април 2021