Бачев „Во Центар“ за партии по задача, за наводниот државен удар“на 27 април, за заштитниот сведок со кој се осудени уставобранителите


01.11.2020 | 19:03:56 | Интервјуа


Бачев „Во Центар“ за партии по задача, за наводниот државен удар“на 27 април, за заштитниот сведок со кој се осудени уставобранителите

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 01.11.2020 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, на 01.11.2020 (недела) гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на интересни теми за формирањето на партии по задача, кој е заштитниот сведок Ц1 за настаните во Собранието од 27 април...