(ВИДЕО) Бачев во „Само вистина“: На изборите од се по нешто, партии по задача, посебен план за фалсификат врз Единствена Македонија - еве ги доказите


20.08.2020 | 22:45:00 | Интервјуа


(ВИДЕО) Бачев во „Само вистина“: На изборите од се по нешто, партии по задача, посебен план за фалсификат врз Единствена Македонија - еве ги доказите

Дебата, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Филип Петровски   Скопје, четврток, 20 август 2020

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Филип Петровски, вечерва, четврток, 2о август 2020 гости во емисијата „Само вистина„ на Телевизија Канал 5 со новинарот Александар Видиновски.

Центар за комуникации на Единствена Македонија Скопје, четврток, 20 август 2020

Медиуми: Канал 5 Слободен печат Стандард Локално Цивил Медиа Фронтлајн Македонски весник Стандард Слободен печат Локално Вести Тајм Грид Вести