Бачев во 24 Анализа: Ние немаме проблем со Бугарите туку со македонските јаничари во Бугарија кои не издржале во историјата


28.05.2020 | 21:31:16 | Интервјуа


Бачев во 24 Анализа: Ние немаме проблем со Бугарите туку со македонските јаничари во Бугарија кои не издржале во историјата

Дебата, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Стојанче Ангелов претседател на Достоинство   Скопје, среда, 27 мај 2020

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев со Стојанче Ангелов претседателот на „Достоинство“, вечерва, среда, 27 мај 2020 гости во емисијата „ 24 Анализа“ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ.