Бачев во Миленко Неделковски Шоу: Ова е мојата биографија, ајде излезете сите со биографиите пред изборите


15.12.2019 | 20:43:34 | Интервјуа


Бачев во Миленко Неделковски Шоу: Ова е мојата биографија, ајде излезете сите со биографиите пред изборите
Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија   Скопје, петок, 13 декември 2019

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, вечерва, петок, 13 декември 2019 гостуваше во Миленко Неделковски Шоу. Бачев имаше силно и искрено интервју на повеќе теми: личната биографија, поништувањето на антимакедонските договори, Русија, НАТО... Притоа ги повика сите што имаат намера да одат на избори нека излезат пред народот со своите биографии!