Бачев на Радиото од Сиднеј: Злото во Македонија има име, се вика купена власт и ние ќе ја победиме


30.10.2018 | 22:36:51 | Интервјуа


Бачев на Радиото од Сиднеј: Злото во Македонија има име, се вика купена власт и ние ќе ја победиме

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 27 октомври 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, сабота, 27 октомври 2018 гостуваше во емисијата „Македонски корени„ за Македонската програма на Радиото од Сиднеј, Австралија со водителот Јон Треноски.