Бачев на ТВ Алфа: Се делиме на избори, ајде да се обединиме со ВМРО-ДПМНЕ за бојкот на референдумот


07.08.2018 | 10:06:55 | Интервјуа


Бачев на ТВ Алфа: Се делиме на избори, ајде да се обединиме со ВМРО-ДПМНЕ за бојкот на референдумот

Дебата, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и проф. д-р Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ  Скопје, понеделник, 6 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ, денес, понеделник, 6 август 2018 гости во емисијата „Отворено на Алфа„ на Телевизија Алфа со новинарката Катерина Гетева.