Бачев за Правда: Заев нема подрша од македонскиот народ за членство во НАТО, па измислува руско мешање!


20.07.2018 | 12:18:58 | Интервјуа


Бачев за Правда: Заев нема подрша од македонскиот народ за членство во НАТО, па измислува руско мешање!
Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, петок, 20 јули 2018 Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев даде изјава за српска Правда.  Изјавата ТУКА