Изјава на Бачев за британски Ројтерс


19.07.2018 | 20:47:51 | Интервјуа


Изјава на Бачев за британски Ројтерс

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, понеделник, 17 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со изјава за британската новинска агенција Ројтерс. За жал, изјавата во централата во Лондон е „искасапена“, целосно скратена и сведена на една реченица. Толку од демократијата во Велика Британија. Во прилогот има изјави и на Радмила Шеќеринска од СДСМ, Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ и Артан Груби од ДУИ. 

Изјавата ТУКА