Бачев во „Алфа плус“: Имаме докази дека тајната полиција на Заев не следи и прислушува


17.07.2018 | 23:53:55 | Интервјуа


Бачев во „Алфа плус“: Имаме докази дека тајната полиција на Заев не следи и прислушува

Интервју, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 17 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев денес, вторник, 17 јули 2018 гостин во емисијата „Алфа плус„ со новинарот Ненад Мирчевски на Телевизија Алфа на тема: „Се финансираат ли протестите против договорот со Грција со руски пари“