Изјава на Бачев за 1тв и Независен весник за лагите на Заев за руски пари во Македонија


17.07.2018 | 15:57:07 | Интервјуа


Изјава на Бачев за 1тв и Независен весник за лагите на Заев за руски пари во Македонија

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, понеделник, 17 јули 2018

Во врска со лагите на Зоран Заев за наводни руски пари во Македонија со цел дефокусирање на јавноста од очајната посета и празните плоштади на НАТО-журките, претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со изјава за 1 тв и Независен весник.

Изјавите на следниот линк:

1 тв

Независен весник