Интервју на Бачев за Правда


07.07.2018 | 22:30:17 | Интервјуа


Интервју на Бачев за Правда

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија  Скопје, петок, 6 јули 2018

Интервју на претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев за српска Правда со новинарот Зоран Вујасиновиќ.

Интервјуто може да го погледнете со кликнување тука