Бачев на ТВ Нова: Ке го одбраниме името и Македонија од одродените Македонци


22.06.2018 | 06:03:03 | Интервјуа


Бачев на ТВ Нова: Ке го одбраниме името и Македонија од одродените Македонци

Дебата, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и аналитичарот Александар Станковски Скопје, петок, 15 јуни 2018

Претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев заедно со аналитичарот Александар Станковски, денес, петок, 15 април 2018 гостин во емисија „Отворено студио„ на ТВ Нова со новинарот Слободан Томиќ.