Претседателот Бачев гостин во Прес Центар на АТВ


13.04.2013 | 14:18:03 | Интервјуа


Претседателот Бачев гостин во Прес Центар на АТВ

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва на 13.04.2013 година заедно со потпретседателката на ЛДП, Роза Топузовa Каревска беше гостин во емисијата „Прес центар„ со новинарот Саше Ивановски на АТВ телевизија.