Претседателот Бачев на трибина за македонската лустрација


28.11.2012 | 13:44:19 | Интервјуа


Претседателот Бачев на трибина за македонската лустрација

Лидерот на Народно движење за Македонија, проф. д-р Јанко Бачев, денес, 28.11.2012 во Хотелот Холидеј Ин во Скопје учествуваше на трибината организирана од Фондацијата Отворено Општество Македонија на тема: Македонската лустрација (април 1999-2012 година) - настани, изјави, наслови - Примена на лустрациските прописи.