Јанко Бачев гостин во Каде оди Македонија на АТВ


01.03.2014 | 13:05:19 | Интервјуа


Јанко Бачев гостин во Каде оди Македонија на АТВ

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва на 01.03.2014 година беше гостин во емисијата „Каде оди Македонија„ со новинарот Димче Јакимовски на АТВ