Бачев на дебата на АТВ


20.05.2014 | 13:03:33 | Интервјуа


Бачев на дебата на АТВ

Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев, вечерва на 20 мај 2014 година заедно со граѓанските активисти, Петрит Сараќини и Џелал Хоџиќ беше гостин во емисијата „Каде оди Македонија„ со новинарот Димче Јакимовски на АТВ телевизија.