Бачев „ Во Центар„ на ТВ Алсат-М


04.11.2014 | 13:01:20 | Интервјуа


Бачев „ Во Центар„ на ТВ Алсат-М
Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на телевизија Алсат-М на 04.11.2014 година. Тема на разговорот беше: „Лоби групи кои владеат со Македонија“.