Бачев „Во Центар„ на ТВ Алсат-М


10.03.2015 | 12:59:20 | Интервјуа


Бачев „Во Центар„ на ТВ Алсат-М

Претседателот на Народно движење за Македонија, проф. д-р Јанко Бачев гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на телевизија Алсат-М на 10.03.2015 година.

Тема на разговорот беше: „Валканите игри на тајните служби во Македонија„“.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZG3h1Vf4wxs