Бачев во „Топ тема„ на ТВ Телма


11.05.2015 | 12:57:07 | Интервјуа


Бачев во „Топ тема„ на ТВ Телма

Претседателот на НДМ, проф.д-р Јанко Бачев, вечерва (понеделник) 11.05.2015 година, гостин во дебатната емисија „Топ тема„ на телевизија Телма на тема - Куманово - ден потоа.