Бачев во „Врел костен„ на ТВ Сонце


12.05.2015 | 12:53:04 | Интервјуа


Бачев во „Врел костен„ на ТВ Сонце
Претседателот на НДМ, проф.д-р Јанко Бачев, вечерва (петок) 12.05.2015, заедно со Туше Гошев поранешен министер за правда и Лилјана Поповска претседателката на ДОМ, гости во дебатната емисија „Врел костен„ на телевизија Сонце на тема - Какви реформи се потребни на изборниот закон.