Бачев, Димова и Стевананџија во Гласот народот


22.02.2016 | 12:28:21 | Интервјуа


Бачев, Димова и Стевананџија во Гласот народот

Претседателот на Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, на 22.02.2016 (понеделник) заедно со пратениците Лидија Димова од СДСМ и Димитар Стевананџија од ВМРО-ДПМНЕ гости во дебатната емисија „Гласот на народот„ на ТВ Сонце.