Бачев: Македонските водачи да отрчат во МТВ и да дадат оставки ако неможат да го издржат притисокот од странците


27.05.2016 | 12:15:16 | Интервјуа


Бачев: Македонските водачи да отрчат во МТВ и да дадат оставки ако неможат да го издржат притисокот од странците
Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва (27.05.2016, петок) гостин во дебатната емисија „Клик плус„ на Телевизија 21 на тема - Дали е време за историски одлуки?