Тодоров: НДМ е за соработка со оние кои се спремни да влезат во битка за разбивање на двопартизмот


16.06.2016 | 12:12:58 | Интервјуа


Тодоров: НДМ е за соработка со оние кои се спремни да влезат во битка за разбивање на двопартизмот
Ѓорги Тодоров член на Извршниот комитет на НДМ, вечерва (16.06.2016, четврток) заедно со Јове Кекеновски од ФРОДЕМ, Стојанче Ангелов од Достоинство и Марјан Огњановски од Обединети за Македонија гости во дебатната емисија „Топ тема„ на ТВ Телма на тема - Можно ли е нарушување на монолитноста на ВМРО-ДПМНЕ?