Тодоров: Уште како пратеник барав утврдување на стратешки интереси на Македонија


22.06.2016 | 12:10:55 | Интервјуа


Тодоров: Уште како пратеник барав утврдување на стратешки интереси на Македонија
Ѓорги Тодоров член на Извршниот комитет на НДМ, вечерва (22.06.2016, среда) гостин во дебатната емисија „Гласот на народот„ на ТВ Сонце на тема - Како до излез од ќорсокакот во Македонија?