Тодоров: Обиколницата од идеја до проект е моја заслуга, но, зошто е изменет проектот?!


12.08.2016 | 12:08:48 | Интервјуа


Тодоров: Обиколницата од идеја до проект е моја заслуга, но, зошто е изменет проектот?!
Ѓорги Тодоров член на Извршниот комитет на НДМ вечерва (12.08.2016, петок) гостин во дебатната емисија „Клик плус„ на ТВ 21 на тема - Што му се случи на Скопје?