Бачев: Народот не е во право ако згреши на следните избори


26.08.2016 | 12:05:52 | Интервјуа


Бачев: Народот не е во право ако згреши на следните избори
Претседателот на НДМ Јанко Бачев вечерва (петок, 26.08.2016) гостуваше во дебатната емисија „Клик плус„ на Телевизија 21 на тема: Лидерски средби - добивка или фарса?