Бачев гостин на дебатата за независноста во Гласот на народот на ТВ Сонце


05.09.2016 | 11:58:55 | Интервјуа


Бачев гостин на дебатата за независноста во Гласот на народот на ТВ Сонце
Претседателот на НДМ д-р Јанко Бачев, вечерва ( 05.09.2016, понеделник) заедно со Ѓорги Наумов, Михајло Миновски, Осман Кадриу и Тодор Петров гости во дебатната емисија „Гласот на народот„ со новинарот Слободан Томиќ на тема - 25 години независност на Македонија.