Интервју на Бачев за Македонското радио


25.02.2017 | 11:54:17 | Интервјуа


Интервју на Бачев за Македонското радио
Интервју, Народно движење за Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 25 февруари 2017 Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев денес (25.02.2017, сабота) гостин во Македонското радио со новинарката Валентина Новковска-Трајковска на тема: Македонското национално единство.