Интервју на Бачев за Радио Слободна Македонија


09.03.2017 | 11:52:07 | Интервјуа


Интервју на Бачев за Радио Слободна Македонија

Интервју, Народно движење за Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 9 март 2017

Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев денес (09.03.2017, четврток) гостин во емисијата „Гласот на народот„ на Радио Слободна Македонија со новинарот Слободан Томиќ на тема: Зошто Заев го крие договорот со ДУИ?