Бачев за Круг: Ако Иванов го крши уставот зошто СДСМ не покрене постапка?


29.03.2017 | 11:48:03 | Интервјуа


Бачев за Круг: Ако Иванов го крши уставот зошто СДСМ не покрене постапка?
Интервју, Народно движење за Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 29 март 2017 Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев денес (29.03.2017, среда) гостин во емисијата „Круг„ на Радио Слободна Македонија со новинарот Марјан Николовски. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=C8gLC8Crmd4