Бачев „Во Центар„ на Канал 5 телевизија


09.04.2017 | 11:42:16 | Интервјуа


Бачев „Во Центар„ на Канал 5 телевизија
Претседателот на НДМ проф. д-р Јанко Бачев, на 09.04.2017 (недела) гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на Телевизија Канал 5 на тема: „Косовоско сценарио во Македонија!?“