Интервју на Бачев за Радио МАК ФМ Перт Австралија


11.06.2017 | 11:40:16 | Интервјуа


Интервју на Бачев за Радио МАК ФМ Перт Австралија
Интервју, Народно движење за Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 11 јуни 2017 Претседателот на Народно движење за Македонија, проф. д-р Јанко Бачев денес (11.06.2017, недела) гостин во емисијата „Непокор“ на Македонското радио, Радио МАК ФМ од Перт Австралија со водителот Трајче Трајковски. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QDs5kvmtrlg