Бачев за ТВ 21: Сојузот со Русија го обезбедува опстанокот на Македонија


27.03.2018 | 06:24:54 | Интервјуа


Бачев за ТВ 21: Сојузот со Русија го обезбедува опстанокот на Македонија

Изјава, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 27 март 2018

Претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев, денес, вторник, 27 март 2018 даде изјава за ТВ 21.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=itdQb0Ww1G8