Бачев во „Само вистина“: Стратешкиот сојуз со Русија го обезбедува опстанокот и иднината на Македонија


02.03.2018 | 06:12:03 | Интервјуа


Бачев во „Само вистина“: Стратешкиот сојуз со Русија го обезбедува опстанокот и иднината на Македонија

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, вечерва, петок, 2 март 2018, заедно со политичкиот аналитичар и колумнист, проф. д-р Тони Науноски, гости во емисијата „Само вистина„ на ТВ Канал 5 на тема: „САД, Македонија, Русија - Кој каде (в)оди“, со новинарката Мирјана Трпчевска.