Бачев и Мицов на ТВ Плус: Иднината на Македонија е со Русија и Евроазиската економска унија


09.02.2018 | 05:56:46 | Интервјуа


Бачев и Мицов на ТВ Плус: Иднината на Македонија е со Русија и Евроазиската економска унија

Претседателот и заменик претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев и проф. д-р Стефан Влахов Мицов, денес, петок, 9 февруари 2018 гости во емисијата „Став“ на Регионалната телевизја Плус од Куманово со новинарката Елена Георгиевска.