Бачев за Алфаскоп: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ на исти позиции за името


22.01.2018 | 05:54:00 | Интервјуа


Бачев за Алфаскоп: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ на исти позиции за името

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 22 јануари 2018

Претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев денес, понеделник, 22 јануари 2018 гостуваше во емисијата „Алфаскоп“ на Телевизија Алфа со новинарот Лазар Темелков.