Бачев на ТВ Стар: Во НАТО и ЕУ сакаат само купени и корумпирани политичари, ќе расчистиме со предавниците


18.04.2018 | 11:53:39 | Интервјуа


Бачев на ТВ Стар: Во НАТО и ЕУ сакаат само купени и корумпирани политичари, ќе расчистиме со предавниците

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Штип, среда, 18 април 2018

Претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев денес, среда, 18 април 2018 гостин во емисијата „Што мисли народот„ на ТВ Стар со новинарот Тони Михаилов.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1413&v=rYLpb9lBHiI