Мицов на ТВ Алфа: Русија ќе биде победникот во новиот светски судир


02.05.2018 | 11:46:49 | Интервјуа


Мицов на ТВ Алфа: Русија ќе биде победникот во новиот светски судир

Заменик претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Стефан Влахов Мицов, денес, среда, 2 мај 2018, гостуваше во емисијата „Алфаскоп„ на ТВ Алфа со новинарот Лазар Темелков.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=336&v=yakGBIF11Z8