Бачев во „Блиц“: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ се купени и контролирани од ист центар


14.05.2018 | 11:43:51 | Интервјуа


Бачев во „Блиц“: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ се купени и контролирани од ист центар
Интервју, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 14 мај 2018 Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, вечерва, понеделник, 14 мај 2018, гостин во емисијата „Блиц“ на ТВ Алфа на тема: „Руското влијание во Македонија“, со новинарот Љупчо Златев.