Изјава на Бачев по повод писмото до Ципрас


15.05.2018 | 11:39:55 | Интервјуа


Изјава на Бачев по повод писмото до Ципрас

Изјава, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 15 мај 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, 15 мај 2018, му достави писмо на грчкиот премиер Алексис Ципрас во кое го предупредува да не влегува во непотребна авантура со Зоран Заев на средбата во Софија на 17 мај, за евентуален договор за промена на името и идентитетот на македонскиот народ.