Мицов „Во Центар„: Името нема да се смени, ама ќе се сменат други, многу големи работи


27.05.2018 | 11:35:11 | Интервјуа


Мицов „Во Центар„: Името нема да се смени, ама ќе се сменат други, многу големи работи

Заменик претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Стефан Влахов Мицов, денес, недела, 27 мај 2018 гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на Телевизија Алфа на тема: „Дали Грците го уценуваат Заев да се откаже од АСНОМ?“