130

Мицов во „Само вистина“: Стратешките интереси на Русија се поклопуваат со интересите на Македонија

Feb 20 2018
(0) Comments

Заменик претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Стефан Влахов Мицов, вечерва, вторник, 20 февруари 2018 заедно со писателот, колумнист и режисер, Александар Русјаков, гости во емисијата „Само вистина„ на ТВ Канал 5 на тема: Има ли Македонија алтернатива за ЕУ и НАТО, со новинарката Мирјана Трпчевска.

 

image_print