37
(0)

Илинденска честитка од Бачев: Мора да издржиме во битката за Македонија, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Честитка, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија Скопје, 2 август 2019 -„Денес Македонија ја слави ..