2
(0)

Бачев: На овој тажен ден се заветив, а Митрополитот Агатангел изрази самоподржаност, се сложивме за поништување на антимакедонските договори

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 11 јануари 2019 Претседателот на Еди..

Фотографија
(0)

Бачев со Божиќна честитка: Македонските попови да фрлат анатема до седмо колено за предавствата врз Македонија и Македонците

-„Во името на Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на пр..

14
(0)

Ако Заев е искрен за една изборна единица, нека го предложи Изборниот законик со европско знаме и амандманите на ДУИ стануваат безпредметни

Сите очи на оние кои се залагаат за една изборна единица се свртени кон СДСМ и ДУИ и можниот епилог од нивната расправија дали ќе дојде до пр..