Фотографија
(0)

Бачев-Тимоние: Почитувајте ја реалноста по европските избори и блокирајте го приемот во НАТО и ЕУ оти засекогаш остануваме Македонци

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев придружуван од членот на Извршниот комитет Ацо Николовски оствари средба со амбасадор..

4
(0)

(ФОТО) Бачев од македонскиот форум во Виена: Сплотени да ја победиме марионетската власт и да ја поништиме промената на името

Делегација на Единствена Македонија предводена од претседателот Јанко Бачев викендов во Виена учествуваше на Првата европска конференци..

Фотографија,
(0)

Единствена Македонија до ДИК: Кога веќе барате промени на Изборниот законик, предложете дијаспората да гласа по електронски пат

Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик..