14
(0)

Единствена Македонија до власта и амбасадорите: Престанете да лажете дека Преспанскиот договор не може да се поништи

Власта на Зоран Заев и одредени амбасадори во Скопје мора да се во очај што во изминатите денови водат силна медиумска кампања дека Преспан..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Мила Царовска: До каде ти е кривичната пријава против ДУИ за украдени 19 милиони ера од пензискиот фонд

Владата на СДСМ и Мила Царовска повторно го излажаа народот. Мила Царовска во својство на министерка за труд и социјална политика на денеше..

Фотографија
(0)

Бачев со честитка за Свети Сава: Српската заедница е на правата страна и заедно ќе ја победиме Битката за Македонија и Македонците

Честитка, Единствена Македонија порф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, понеделник, 27 јануари 2020 –„Дозволет..