94431733_2695553174095516_778966785272578048_o
(0)

Единствена Македонија: СДСМ и Зоран Заев го губат компасот, го сметаат за голем успех тоа што Бугарија и Грција не множат со нула

Единствена Македонија во име на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ реагира на соопштението на СДСМ со кое владеачката па..

Фотографија,,,
(0)

Билјана Џинго: Стопанската комора ги испомешала работите, нивните олигарси во криза треба да дават, а не да земат од народот

Во ова тешко време на кризата со коронавирусот, народот со неверување ја слуша најновата иницијатива од Стопанската комора на Македонија з..

34
(0)

Единствена Македонија до Мицкоски: Срамно е во кризата да бараш пари само за олигарсите, кажи некоја дума и за народот

Единствена Македонија во името на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ изразува загриженост поради штетното однесување на..

38
(0)

Единствена Македонија: Уште колку заболени и починати треба од коронавирусот, за да видиме домашно единство меѓу Заев и Мицкоски

Единствена Македонија во име на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ најостро ги осудува секојдневните кавги за кризата ме..

Фотографија
(0)

Бачев му пиша на Мицкоски: Ако си Македонец, не прифаќај понижувачка средба со две македонски и дури пет албански партии

Писмо, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Макеоднија Скопје, понеделник, 16 март 2020 Во пресрет на утрешна..

14
(0)

Единствена Македонија до Спасовски: Како не ти е срам, покани две македонски и пет албански партии, во која држава живееш

Таканаречениот технички премиер Оливер Спасовски е голем срам за Македонија. Спасовски заборавил во која држава живее со поканата на гост..

1
(0)

Единствена Македонија и Тврдокорни потпишаа Меморандум за стратешка соработка која започнува за изборите на 12 април

Партијата Единствена Македонија и Родољубното здружение Тврдокорни, денеска, понеделник, 9 март 2020 потпишаа Меморандум за стратешка сораб..