Мелник 1
(0)

Моќен говор на Бачев во Мелник на годишнината од убиството на Сандански: Да ги надминеме делбите и да се обединиме на македонски (фото галерија)

Поздравен говор, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Мелник, Пиринска Македонија, недела, 24 а..